lauantai 1. maaliskuuta 2008

Uskollinen Matkaseuralaiseni: iPod Shuffle

Vietin juuri vajaan viikon Lapissa mieheni sukulaisten luona. Junalla sinne ja takaisin, matkan kesto parhaimmillaan lähes 14 tuntia yhteen suuntaan. Jos ei muuta, niin musiikkia tämä matka ainakin tarvitsee!

Musikaalinen matkatoverini on ollut viime syksystä lähtien metallinsininen iPod shuffle, 1 gigan muistilla. Tuolloin minulla oli jo 2 gigan iPod Nano, mutta kuntosaliharrastuksen vuoksi himoitsin pienempikokoista soitinta. Löysin Shuffleni Sokoksen poistoista, vähän aikaa mietiskelin ja 69 euroa vaihtoi omistajaa.

Parasta soittimessani onkin pieni koko ja klipsi, josta sen saa kiinnitettyä esimerkiksi vaatteisiin. Soitin kulkee näpsäkästi mukana kassissa tai taskussa ja näytöttömyyden vuoksi akku myös kestää tosi pitkään.

iPodissani tällä hetkellä soi muun muassa The Smiths (19 biisiä), Nouvelle Vague (13), Múm (12), Björk (9), Placebo (9), Bloc party (8), Zero 7 (8) ja The Soundtrack of our lives (8).

Niin: itse siellä Lapissa tulikin sitten kuunneltua melkein kyllästymiseen asti Lapin radiota ja rasittavia iskelmiä. Kuulin tosin toistamiseen erään vähän erilaisen iskelmän, se on nyt jostain syystä nyt jäänyt mieleeni. En vaan kuolemaksenikaan tiedä kappaleen nimeä saati esittäjää, mutta ehkä otan selvää ja palaan astialle!

Ei kommentteja: