perjantai 14. maaliskuuta 2008

Takaisin Rumban Tilaajaksi, Kolmas Kerta Toden Sanoo?

Tänään illalla soitti lehtimyyjä ja tarjosi Rumbaa. Olin jo aiemmin miettinyt lehden tilaamista uudelleen, se tuli minulle viimeksi pari vuotta sitten. Soundihan meille tällä hetkellä tuee, mutta Rumba on mielestäni mukavampi lukea, kevyempi. No, tilattuahan se tuli, koska hintakin oli niin sopuisa: 25 euroa loppuvuoden lehdistä. Tästä lähin siis postiluukusta kolisee Rumba kahdesti kuussa. Rules ok!

Talvilomalla Kemijärven kirjastossa tuli lueskeltua myös Rytmi-lehteä, joka oli minulle entuudestaan oikeastaan tuntematon. Ihan mielekästä antia siinäkin olisi tarjolla, mutta en henno tilata, koska lehti ilmestyy vain kahdeksan kertaa vuodessa ja sen hinta olisi äkkiseltään katsottuna vuodeksi noin 32 euroa (tarjouksella!).

Ilmaislehdet tulee myöskin usein napattua, etenkin Suessa on monenlaista mielenkiintoista.

Mitä musiikkilehtiä sinä luet?

3 kommenttia:

Solja kirjoitti...

Melkeinpä toivon että lehtimyyjät soittelis mullekin, saattais Rumba vaikka maistuakin. En ole tainnut koskaan tilata suomalaisia musiikkilehtiä, ainoastaan käynyt kirjastossa lueskelemassa niitä. Ulkomaisista Rolling Stone tuli kyllä joskus aaaikoja sitten, kunnes kyllästyin siihen.

Sari kirjoitti...

Tämä oli nyt kaiketi joku kampanja, josta vanhoille tilaajille soiteltiin. Kannattaa netistä haeskella tarjouksia, jos on kiinnostunut tilaamaan!

Anssi kirjoitti...

6 vuoden ajan posti kantoi aikanaan Soundin kotiin. Sitten alkoi metalli ja hevi olemaan siinä lehdessä niin hallitsevassa roolissa, että irtisanoin koko roskan. Uudistunut rumba puolestaan on taitettu liian karkkimaisesti, liikaa pientä sälää liian pienellä fontilla. Tyydyn siis nettiin.