torstai 6. maaliskuuta 2008

Ihanat Naislaulajat vol. 1 ja Viikonlopun Cover

Astrid Swan: Spartan Picnic

Astrid Swanin uuden levyn, Spartan Picnicin, arvosteluja lukiessani päädyin neitokaisen MySpaceen toivossa kuulla albumilta muutama biisilohkaisu. Sieltähän niitä löytyi, kolmekin kappaletta (As long as it's not you, Sea life ja This could be mother's milk) sekä melko yllättävä cover The Killersin When you were youngista!


Partainen miesrock on Astrid Swanin käsissä muuttunut herkäksi nainen ja piano -kappaleeksi. Ihan mielenkiintoisen vaihteleva biisi - joskaan se ei varsinaisesti kuulosta siltä, että sen eteen olisi maailman eniten jaksettu nähdä vaivaa. Ehkä selitys vähän hapuilevan kuuloiseen lauluääneen löytyy siitä, että muilla kappaleilla on niin paljon enemmän instrumentteja eikä lauluun kiinnitä samalla tavalla huomiota. Joka tapauksessa, ihan hauska ylläri tämä oli! Coverin pääset kuuntelemaan ylläolevasta MySpace-linkistä.

Tämä Astrid-neito on oikeastaan ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Muutamaan otteeseen tässä kuunneltuani olen alkanut vallankin pitämään lauluista, esimerkiksi juuri Sea life miellyttää. Pienesti toivon, että levyn hinta vähän laskisi - se saattaisi hyvinkin päätyä vielä levyhyllyyni.

Astrid Swan keikkailee:

3.4. Turku, Klubi
9.4. Tampere, Klubi (w/ Anna Järvinen)
10.4. Jyväskylä, Poppari
12.4. Joensuu, Karjalatalon kellari
24.5. Helsinki, Gloria (ikärajaton)

Kiinnostuneiden kannattaa myös vierailla laulajan kotisivuilla osoitteessa www.astridswan.com.

EDIT: Totta tosiaan, When you were young -cover on siis livenauhoitus eli siinä selitys ns. viimeistelemättömyyden tuntuun!

Ei kommentteja: