maanantai 21. heinäkuuta 2008

Klubille Kolmas Syyskuuta!

Töissä muutama viikko sitten silmiini osui sähköposti viikon musiikkiuutuuksista/-uutisista ja aikani kuluksi päätin sitäkin vaihteeksi lueskella. Yksi yhtyeistä kuulosti muita kiinnostavammalta ja kotona piti asiaan tarkemmin tutustua.



Kyseinen yhtye on nimeltään The Deer Tracks, Ruotsin Gävlestä ponnistava kokeellista electroa vääntävä duo. Yhtyeen ytimen muodostavat David Lehnberg ja Elin Lindfors, jotka ovat puuhailleet musiikkiprojektinsa parissa 2006-2007 vuodenvaihteesta lähtien. Ensimmäinen mieleeni tuleva vertailukohta on islantilainen Múm, seuraavaksi Lehnbergin lauluääni tuo mieleeni kotimaisen Iconcrashin Jaanin äänen.



The Deer Tracksin ensimmäinen levy, 9 kappaletta käsittävä Aurora, julkaistaan 27. elokuuta. MySpacessa on tällä hetkellä kolme biisiä tulevalta levyltä kuultavana; Slow collision, Before the storm (liekö saanut nimensä Daruden vuosituhannen alussa julkaistusta levystä, heh!) ja Yes this is my broken shield. Yhtye keikkailee albumin julkaisun tiimoilta täällä Suomessa neljässä eri kaupungissa:

3.9. Klubi, Turku
4.9. Kuudes linja, Helsinki
5.9. Klubi, Tampere
6.9. Lutakko, Jyväskylä

Taidanpa pistäytyä tuolla ensimmäiseksi mainitulla keikalla yhtyeen katsastamassa, jos nyt liput tulevaan opiskelijabudjettiini vaan sopivat!

Kuvat: MySpace

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti kun vinkkasit! Inspiroiduin Myspace-tutustumiseen ja kuulostaa kyllä tosi mukavalta. Vois luulla, että ois vaikka Islannista. Ei ollut mitään ennakkokäsityksiä, mutta tuonnäköinen duo joka kantaa vielä genre-nimeä electronica olisi voinut luulla olevan toisenlaista. Täähän on kaikkea muuta kuin diskoilevaa. Ehkä meen mäkin katsomaan! Samaan syssyyn ois tarjolla Reginaa -ainakin täällä.

Sari kirjoitti...

Tuo tosiaan on ihan kivan kuuloista! Ja jotenkin mulle tulee ainakin noiden kuvasta mieleen I was a teenage satan worshipper. Samalta ne ei kyllä ihan kuulosta.. Täällä on Murmansk ja Kastor sen kanssa samana iltana. Ehkä se on sitten halvempi, kun on pienempiä nimiä.. Ei Klubin nettisivutkaan kerro vielä hintaa keikalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin täällä tuo tapahtuma maksaa 12 €. Veikkaisin siis samaa tai kenties pienempää...siellähän on yleensä halvempaa. Mutta eihän tuollaiset uudehkot (ulkomaisetkaan) bändit ikinä hirveämmin maksa. Monesti on jotain kuuttakin euroa...Tää on siis ehkä siinä rajoilla, että onko paljon. Todennäköisesti sieltä ostaisi sen levynkin, huoh.

Sari kirjoitti...

Ja siinä sivussa pitäisi vielä yrittää olla köyhä opiskelija! Huokaus.