maanantai 12. toukokuuta 2008

New Waven Veteraaniyhtye Blondie Suomeen!

Yksi jos toinen ulkomainen orkesteri taikka pumppu tänäkin kesänä löytää tiensä tänne Pohjolaan mutta tätä en olisi uskonut: Blondie tulee Suomeen! Yhtyeen mahdollisesti tunnetuimman ja parhaimman levyn, Parallel linesin, julkaisusta tulee kuluneeksi 30 vuotta, jonka kunniaksi vuonna 1999 rivinsä uudelleen kasannut yhtye tekee juhlakiertueen. Suomessa new wave -veteraanit vierailevat Helsingin Kulttuuritalolla 10. heinäkuuta (samana päivänä kuin Björk Finlandiapuistossa, muuten!). Lippujen hinta 50 euroa ja niitähän myy Lippupalvelu.



Albumin kolmekymppisiä juhlitaan myös levyn uuden painoksen muodossa: 25. kesäkuuta ilmestyy Parallel linesin juhlaversio, jossa on lisänä bonusraitoja ja dvd, joka pitää sisällään musiikkivideoita sekä ennen näkemättömän TV-esiintymisen. Omasta mielestäni Parallel linesissa on muuten aivan kuolettavan tyylikäs ja ajaton kansi!


Asiasta uutisoi Noise.fi.


Itse taidan nämä bileet jättää väliin, koska minua pelottaa liikaa ajatella, mitä aika on tehnyt nyt yli 60-vuotiaalle Debbie Harrylle. Kaikki kunnia, mutta kyllä minusta tuossa iässä pitäisi jo osata siirtyä sivuun - kunnioitettavasta menneestä urasta huolimatta. Nuorta Debbie Harrya kyllä ihannoin ja siitä tykkään aivan valtavasti, voi sitä tyyliä ja asennetta! Muutaman kerran olen jo meinannut tukkani värjätä vaaleaksi halutessani näyttää yhtä hotilta, mutta noh, ei se ihan pelkästään siitä taidakaan olla kiinni..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jep,kukapa Blondiesta ei pitäisi! Entäs Grace Slick ?muinainen Jefferson Airplane.Luin jokin aika sitten tämän Grace Slickin omaelämäkerran "Somebody to love ?" ja täytyy sanoa että villin värikkään elämän on naikkonen viettänyt.Suosittelen tutustumaan,niinku.