perjantai 2. toukokuuta 2008

Antony and The Johnsons Meets Discopallo

HITTO!-klubilla tässä keväällä ihmettelin DJ:n pyörittämään biisiä, jossa erehtymättömästi lauloi Antony Hegarty, mutta Antony and The Johnsonsia kipale ei missään nimessä ollut vaan jotain paljon discompaa. Unohtui sekin ihmetys tuonne jonnekin mielen takaosaa, kunnes keskiviikkona ilmestynyt Rumba muistutteli minua tästä levyarviollaan Hercules and Love affair: Hercules and love affair, jossa suitsutettiin enkeliäänistä Antonya discovivahteineen. Bingo!



Tämän aamun olen viettänyt MySpacessa biisejä kuunnellen ja loistokkain renkutus on ehdottomasti kappale nimeltään Blind. Antony Hegartyn korkea ja vaikeroiva ääni ei ole jotain, mitä olisi helppo mieltää 70-lukuhenkiseen house-discobiisiin, mutta kontrasti on ihan älyttömän toimiva ja biisit hyvin tehtyjä.

Toukokuun MUST HAVE -levyni on siis hitto vieköön Hercules and Love affairin yhtyeen nimeä kantava debyytti ja minusta tuntuu, että Blind on omakohtaisesti yksi tulevan kesän kovimmista biiseistä. Biisillä on myös yksinkertaisen tyylikäs video!


6 kommenttia:

Mestari kirjoitti...

Blind toden totta on koukuttavin perseenketkutusbiisi aikoihin! Olkoonkin, että hetkuttelen enimmäkseen yksin kotona suihkun jälkeen, mutta toimii silti :)

Mestari kirjoitti...

Ja samalla hetkellä kun painoin "julkaise kommentti" -nappia, pläjähti kyseinen ralli soimaan radiosta :D

Sari kirjoitti...

Mikä radiokanava näin hyvää musiikkia soittaa? Mä en juurikaan kuuntele radiota, ja nekin harvat kerrat kun kuuntelen, se suoltaa jotain kuraa tai "hittejä menneiltä vuosikymmeniltä" (hei get over it, soittakaa uutta musaa!). Jotain laadukasta radiokanavaa minäkin voisin kuunnella..

Mestari kirjoitti...

Yleensä kuuntelen Radio Helsinkiä, mikä ei oikeastaan - kiitos soittolistattomuutensa - juuri koskaan petä, mutta jostain kumman syystä nyt oli päällä YleX... Häpeäkseni myönnän...

Anssi kirjoitti...

Toden totta. Vaativan punaviinihumalan jälkipolttotilassa meikäläisenkin kaltainen heinäseiväs voisi kuvitella ketkuttavansa itseään tämän tahtiin. Antonyn ääni jytää tosiaan näin discoillenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli muuten hauska!