torstai 15. toukokuuta 2008

Long Live José

Kuten olen aiemmin kertonut, pidän José Gonzálezista. Pidän melkein kaikesta häneen liittyvästä. Viimeisimpänä José tuli mieleen Zero 7:n The Garden -albumia kuunnellessa - mies laulaa levyllä ainakin kappaleilla Left behindToday, Future sekä Crosses, joka onkin Josén oma kipale Veneer-levyltä zerosevenmäisemmillä soundeilla vaan. Kunhan jaksan, voisin myöhemmin hehkuttaa hieman lisää tuota vuoden 2006 mahdollisesti parasta albumia.



Tänään kävin myös YouTubessa ihastelemassa ruotsalaisen elektroduo The Knifen (kuvassa yllä) versiota Josén Heartbeats-kappaleesta ja kieltämättä se oli ihan vakuuttava. Soundi on hiukan löysä (mutta ilmeisesti tämä on aika The Knifelle ominaista?), mutta mielestäni oikealla tavalla. Eihän neljän minuutin munaakaan laiskuuden vuoksi keitetä neljää minuuttia kahdeksan sijasta: joskus löysä vaan on parempi! Video biisille on melko vaatimaton (ei välttämättä huonolla tavalla), mutta pidän noista skeittaajista.


Voisin nyt niin kuvitella itseni vähän väsyneessä humalassa Dynamon tanssilattialle laiskasti liikuttelemaan jalkojani näissä tahdeissa..

Kuva: MySpace

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

munavertaus on hyvä! :D

harmillisen vähän itse olen tutustunut joseen. love will tear us apart on kuitenkin myös hyvä "löysempi" cover.

Ruisrockissa tää! Kannattaanee ottaa kahden päivän lippu, sillä eroa on vaivaiset 7 euroa. ;)

Sari kirjoitti...

Käväisehän herran kotisivuilla osoitteessa http://www.jose-gonzalez.com ! Siellä on monenlaista kivaa; videoita, biisejä jne. Voisit hyvinkin tykätä.

Eikö Josékin ollut Ruississa sunnuntaina, vai muistanko väärin..?

Anonyymi kirjoitti...

Selvä :)

Jep, uusinta vahvistusta on hän ja sunnuntaina jopa.

Lauantaina keskitytään enemmänkin kotimaiseen kivaan...

Anonyymi kirjoitti...

Vähän väsyneessä humalassa Dynamon tanssilattialle! Oi sinne!

José Ruississa on ihan ehdoton, kesän yksi odotetuimmista hetkistä varmasti. Oon meinaan kuunnellut tuota nyt ihan hirveästi - aika hyvin mä sulta revin vaikutteita, kun oot sitä ensi hehkuttanut! Ei mutta viime viikollako se oli, kun hain Veneerin ja voi sekin hyvä In Our Naturea nyt olen pari kuukautta kuunnellut ihan huimasti.

Sari kirjoitti...

Mä en jostain syystä odota tota Joséa niin innolla.. Toki se pitää päästä näkemään, mutta en voi kuvitella, että tollanen mies ja kitara -homma toimisi parhaiten ison festarin lavalla :l Kerran sen Klubilla tosiaan näin, monta vuotta sitten, ja tunnelma oli tosi hämmentävä.

Multa vaan on hyvä ottaa vaikutteita, kun mulla on niin hyvä maku.. :D