sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Uutta TV-viihdettä Musiikilla Höystettynä



Eilen ja tänään olen kuluttanut elämääni katsomalla dvd:ltä HBO:n uusiseelantilais-jenkkiläistä tv-sarjaa nimeltä
Flight of the Conchords. Avopuolison sisko toi sen tuliaisina palatessaan Skotlannista Suomeen ja tuliainen oli harvinaisen onnistunut! Sarja kertoo kahdesta Uudesta-Seelannista New Yorkiin muuttaneesta nuoresta miehestä, Bretistä ja Jemainesta. Pojilla on bändi nimeltään Flight of the Conchords, hieman säälittävä manageri, yksi fani ja kova hinku saada keikka.

Sarja on viihdyttävä, jokaisessa jaksossa on vähintäänkin muutama jakson henkilöistä tai tapahtumista kirjoitettu laulu, yleensä sanoituksiltaan jokseenkin huvittava. Tässä laulu, jonka Bret (parrakkaampi) kirjoitti tyttöystävälleen Cocolle. Kuunnelkaa tuota romantiikan virtaa lyriikoissa!



Räppikin taittuu, kun on niinkin kovat räppinimet kuin Hiphopopotamus ja Rhymenoceros!



Suomeen sarja ei tietääkseni ole rantautunut, mutta mistä sitä tietää, vaikka tämä vielä täällä nähtäisiinkin - etenkin kun Yleisradio teki ohjelmaostosopimuksen HBO:n kanssa. YouTubesta näitä pätkiä tosiaan ainakin löytyy - tai mitäpä internetin ihmemaassa tänä päivänä ei olisi. 

Kuva: HBO

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ja huvittava sarja.

Syyskuussa pitäisi näkyä Ylelläkin.

Sari kirjoitti...

No niin, mahtavaa! Kiitos tiedosta :)

Anssi kirjoitti...

Sarjasta en osaa sanoa mitään, mutta nämä kaverithan ovat jo legendoja huumorimusiikin saralla. Kaksikko on heittänyt keikkoja jo lähes 10 vuoden ajan. Oma suosikkini, jota viime vuonna hehkuttelin kavereilleni, on tämä parisuhteen erotiikkapuolta kipeästi luotaava Business Time.

Sari kirjoitti...

Tiesin juu, että nämä kaverit esiintyvät sarjassa oikeilla nimillään ja bändikin on aito. Onko siis niin päin, että biisit on ensin olleet olemassa ja sitten sarjan juoni on rakennettu niiden ympärille? Versus biisejä on kirjoitettu sarjaa varten. Tuo Business time (huippu!) kuullaan sarjassakin.

Anssi kirjoitti...

Käsittääkseni juuri noin. Suuri osa biiseistä on ilmeisesti ollut olemassa jo ennen tv-sarjaa. Useimmat näistä vanhoista biiseistä ovat peräisin Flight of the Conchordsin BBC:lle vuonna 2005 tekemästä radiosarjasta, esim. tuo Business Time on peräisin siltä ajalta.

Anonyymi kirjoitti...

Haa! Olipa yllätys että kirjoitit tästäki! (Minä tuun vähä perässä nyt tämän sun blogin kanssa.) Kattoin tätä kaverin DVD:ltä kesällä ja nyt se näköjään tulee Yleltäki. Ehkä parhain ikinä, oon ihan ihastunu ja rakastunu! Foux du fafa on kyllä ehkä parhain biisi ikinä yhdistettynä siihen videoon. :D Business time ja Boom iskee myös syvälle sydämeen. <3

Sari kirjoitti...

Joo tuo on niin loistava! Tuolloin alkukesästä se tuli katsottua ja nyt tyyliin viime viikolla kaivettiin se uudestaan esille ja katottiin joitain jaksoja. Toi on ihan hullunhauska!