sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Bringing Online Radio Back On Track!

Arvoitus: Kuka päivittää ikuisuuden hiljaiseloa viettänyttä musiikkiblogiaan silloin, kun pitäisi lukea tilintarkastuksen tenttiin? Varmaan vaikea arvata, että minä. Hurraa aikaansaamisen loistokkuus!


Pitkän tauon jälkeen palasin julistamaan trikoon ja retromusiikin ilosanomaa. Nimittäin, American Apparel on silkkaa neroutta. Ei, se ei ole bändi, vaan vaatemerkki, joka on online-kaupassaan onnistunut yhdessä jos toisessa asiassa. Ensinnäkin, kuka keksii luoda kunkin vaatteen kohdalle linkkejä blogimerkintöihin, joissa kyseinen vaate on edustettuna? Toiseksi, kuka nero on keksinyt liittää Viva Radion verkkokauppaanlisten while you shop! Se on American Apparelin virallinen kanava myös myymälöissä.


serve.asp.jpg

Viva Radio soittaa dancea, indie rockia, poppia, räppiä, jazzia ja paljon muuta. Kanavan lukuisat DJ:t räätälöivät omat soittolistansa. Musiikkiskaala on laaja ja kulloinenkin genre riippuu paljon DJ:stä, tietysti. Vielä en ole ehtinyt omaa DJ-suosikkiani löytämään ja liekö tuolla väliäkään, kun musiikki on aina hyvää. Viva Radio on paras vaihtoehto niinä päivinä, kun ei oikein osaa päättää, mitä kuuntelisi!


Puolisoni sanoin: Tämähän on kuin Groove FM parhaimmillaan.


Kuva: American Apparel

1 kommentti:

KariH kirjoitti...

Moi,
Mihin meiliin voi laittaa propagandaa mm. Zebra and Snakesta ja Koivuniemen Herroista?

Kari
Suomen Musiikki
khykari@gmail.com