perjantai 6. helmikuuta 2009

Suosikin Paluu

Seuraa uutisia suomalaisesta musiikista - vasta kun niin julistin, etten juuri suomenkielistä kuuntele!

Eilen korviini kiiri nimittäin kuumia uutisia:
Tehosekoitin palaa lavoille kesällä! Viisi vuotta sitten lopettanut Tehosekoitin esiintyy kesällä muutamilla festivaaleilla: Ruisrockissa, Raumanmeren juhannuksessa, Himos Festivaleilla, Suomi-ilmiössä (Oulussa) ja Tammerfestissä.

Tehosekoitin on kyllä ollut mitä erinomaisin livebändi. Aina kova meno ja biisit on hyviä! Tuli käytyä jäähyväiskiertueellakin Turun Klubilla vielä katsomassa, silloin vuonna 2004. Toivottavasti kesällä tiemme kohtaavat ja pääsen keikalle vielä kerran! (Minä kun en kovin innoissani tuosta kotikaupunkini Ruisrockista ole...)

Yhtyeellä on aina paikka sydämessäni. Yksi hauska muisto liittyy rippijuhliini, lähemmäs kymmenen vuotta sitten. Serkkuni (jo aikuiset) olivat askarrelleet minulle kortin ja kirjoittaneet sinne sanoja Tehosekoittimen Maailma on sun -kappaleesta!

Nosta kasvot ylös sateeseen
Katso lintujen lentoa
Ne ei kylvä, ei ne satoa korjaa
Mut niil on tarpeeks kaikkea

Oi niitä aikoja!

2 kommenttia:

yeah kirjoitti...

Niin hyvä bändi kuin Tehosekoitin onkin, olen vähän pettynyt. Kuulostaa kovasti siltä että comebackin syynä on rahapula, muuta selitystä en keksi sille että bändi menee noinkin kamalille festareille soittamaan. Etenkin Ruisrock huokuu kaikkea muuta kuin hyvää henkeä; enemmänkin kyseinen "juhla" haiskahtaa rahankeruulle...

Olo oli kyllä haikea kun näki Tehosekoittimen "viimeistä" kertaa. Muutenkin bändillä riittää mahtavia biisejä, joista tulee hyvälle tuulelle. Täydellistä "kesäilta laiturilla parhaiden kavereiden kanssa" -musiikkia.

Sari kirjoitti...

Niin - ei se ehkä voi enää koskaan olla kuitenkaan Se Sama Tehosekoitin! Ja sinänsä sitä oli jo vähän asennoitunut siihen, että se on bändi menneisyydestä ja sinne jää. Ei pelkästään noiden takia kyllä tule lähdettyä millekään festeille - saa nähdä, jos vaikka tuo Ruisrock taas repäisee jonkun Interpolin kaltaisen suuruuden listoilleen, jolloin olis taas vähän kuin pakko mennä!