sunnuntai 24. elokuuta 2008

Puolivuotissynttärit!

Kuvitelkaa, että tämä kynttilä on puolikas:



Puoli vuotta ja 62 kirjoitusta on kulunut siitä, kun tämän blogin helmikuussa perustin! Sen kunniaksi olenkin päättänyt järjestää pienen arvonnan. Arvontaan osallistut kommentoimalla ensi viikon sunnuntaihin (31.8.) klo 23.59 mennessä tätä tai jotain tämän jälkeen julkaistua merkintää. Jos et ole Blogspotin käyttäjä, keksi itsellesi nimimerkki. Mainitsemalla arvonnasta omassa blogissasi, tuplaat mahdollisuutesi voittaa (muistathan mainita tästä kommenttisi yhteydessä). Palkintoja on kaksi: omatekoinen cd musiikista, josta täällä olen kirjoittanut sekä yllätys-cd, joka siis ei ole poltettu vaan alkuperäinen.

Vähän talvea, kevät ja kesä tämän parissa ovat vierähtäneet mukavasti ja ilmeisesti minulla on säännöllisiä lukijoitakin. Kiitos teille kaikille, ilman kommentteja mielenkiinto blogailuun kyllä laskisi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen enkeli. :D En ole vielä tässä ehtinyt sen paremmin kurkkaamaan musablogisi sisältöä, mutta kunhan tässä ehdin niin täytyypä katsastaa mitä kaikkea mielenkiintoista tämä pitää sisällää. Toivottavasti onnetar suosisi kerrankin minua, yleensä kun en voita arvonnoista koskaan mitään. :D

t. Marynea

Anssi kirjoitti...

Onnea synttärisankarille ja pitkää ikää!