sunnuntai 10. elokuuta 2008

Iloinen Kesävideo: Move Your Feet

Pientä kisaväsymystä on selvästi ollut ilmassa musiikkiblogien maailmassa - omani ei empiiristen havaintojeni tuloksena ole ollut ainoa, joka on kärsinyt päivitystahdin hiipumisesta. Mutta täällä olen, elämä voittaa, syksy saapuu ja koulu alkaa!



Ajattelin ensin säästää tämän hauskan videon ns. "pahan päivän varalle", mutta mitä sitä pihtailemaan! Aurinkoiseen päiväänkin sopii kivasti iloinen elektropop ja pelien maailmasta kuvituksensa ammentava musiikkivideo. Esittäjänä on kymmenenvuotias tanskalaisduo Junior Senior - yhtyeen Junior on Jesper Mortensen ja Senior on Jeppe Laursen. Kyseinen Move your feet -kipale oli kaksikon ensimmäinen single ensimmäiseltä levyltä, D-d-don't stop the beatilta (2003). 



Kuva: Last.fm

2 kommenttia:

Solja kirjoitti...

Kiva että käyt vielä meidän bogia lukemassa! :) Mun pitikin aiemmin kommentoida tätä "pienta kisaväsymystä", hih. Hetkellistä kuolemaa, pikemminkin. Katsotaan josko syksyn myötä tulisi vetäydyttyä enemmän neljän seinän sisälle ja tietokoneen äärelle. Sitten ehkä blogikin heräisi taas eloon.

Sari kirjoitti...

No käyn toki. Uusia ideoita pitää aina jostain etsiskellä :) Hiukan ollut tällaista väsähdystä omankin blogin suhteen; välillä tuntuu, ettei ole paljon mitään, mistä kirjoittaakaan eikä ihan viitsi tikusta asiaa tehdä. Jonkinlaista päivitystahtia koitan sentään ylläpitää. Idearikasta syksyä teidäkin päivittelyyn!